Shopping Cart

No products in the cart.

Gå til topp
ONLY THE BRAVE

Handelsbetingelser

Frakt og levering

Fri frakt på bestillinger over 800 kr.

59 kr i frakt på bestillinger under 800 kr.

Pakken vil bli sendt til deg med Bring. Får ikke bestillingen din plass i postkassen, så vil den bli sendt til nærmeste postkontor. Du vil da motta en hentelapp per post eller varsling på SMS. Normal leveringstid er 1-4 virkedager etter at pakken er sendt fra oss. Link til sporing av pakken finner du i mailen du mottar fra oss når pakken sendes fra vårt lager.

Vi sender dessverre ikke til Svalbard og Jan Mayen.

Retur og bytte

Hvis du ønsker å returnere en vare så klikker du på retur/bytte øverst på nettsiden vår. Logg inn på kontoen din og velg retur, eller fyll ut returskjema som gjest (om du ikke har en konto hos oss). Angi returårsak.

Vi har gratis bytte. Det vil si at du kan legge inn ny bestilling i nettbutikken på den varen du ønsker å bytte til, og skrive ned det nye ordrenummeret på returskjemaet. Fyll ut returskjemaet og velg bytte i returårsak. Returskjema finner du på https://www.onlythebrave.no/returskjema/.

Vi har et returgebyr på 79 kr som gjelder om du returnerer noe uten å bestille noe annet i bytte. Dette belastes når vi mottar pakken fra deg, og det gjelder kun retur, ikke reklamasjoner og bytte.

For å sende i retur: print ut returskjemaet og legg sammen med det du skal returnere. Bruk gjerne forpakningen du mottok fra oss eller annen tett forpakning. Klistre returetiketten godt synlig på posen – den er vedlagt i pakken din. Lever den til nærmeste postkontor.

Når vi har behandlet returen sørger Klarna for oppdatert faktura eller for tilbakebetalingen. Dersom du har valgt faktura og ikke betalt den, vil varen slettes fra fakturaen. Har du betalt med kort vil Klarna ta kontakt med deg for tilbakebetaling. Det vil skje 7-14 virkedager etter at vi har gitt beskjed til Klarna om refundering. Dersom du har betalt med kort blir pengene ført direkte tilbake til samme kort. Ved betaling med faktura vil Klarna kontakte deg for kontonummer. Du kan logge deg inn på klarna.no for å få oversikt over betalingsinformasjon og eventuelle utestående beløp.

For å få tilbakebetalt hele beløpet ved retur/angrerett, skal varen sendes tilbake i samme stand som da du mottok den. Det vil si i original emballasje, med alle merkelapper hengende på, uten lukt eller merker. Dersom originalemballasjen er ødelagt vil varen anses som brukt. Vær derfor oppmerksom på at dersom du teiper på en skoeske eller ødelegger den i returforsendelsen, kan ikke varen selges videre, og verdien på varen reduseres til brukt vare. Vi kan da kun tilbakebetale varens brukte reduserte verdi.

 

Betalingsvilkår

Otb Fashiongroup AS Org nr 989 759 264

MVA på 25% inngår i alle priser. For personer bosatt på Svalbard, som skal ha MVA-fritak, må dere ta kontakt med vår kundeservice vedrørende dette.

Det tilkommer ingen andre avgifter på ditt opprinnelige kjøp enn det som står opplyst i bestillingsbekreftelsen du mottar per e-post.

Du kan selv velge den betalingsmåten som passer deg best. Du kan velge å betale med betalingskort gjennom Klarna, eller gjennom Vipps appen på mobilen din.

For bestilling av varer betalt med betalingskort må du ha fylt 15 år, eller ha godkjenning fra din(e) foresatte.

Pris på salgs- eller tilbudsvarer gjelder så lenge lageret rekker.

 

Kortbetaling

Når du betaler per kort tilkommer det følgende gebyrer:
Betaling med norsk utstedte betalingskort: X % av kjøpssummen, minimum X kr. pr. transaksjon.
Betaling med utenlandsk utstedte betalingskort: X % av kjøpssummen, minimum X % pr. transaksjon.

Slik betaler du med kort:
Fyll inn alle opplysninger om deg selv, og din adresse.
Velg betaling med VISA eller Mastercard.
Fyll inn kortnummer, utløpsmåned- og år og sikkerhetskoden på baksiden av kortet (de tre siste sifrene).
Fyll inn kode fra kodebrikke, passord eller lignende for å gjennomføre kjøpet med 3D-secure.

Beløpet reserveres på din konto umiddelbart etter bestilling, og vil deretter ikke være tilgjengelig på ditt betalingskort før reservasjonen evt. blir utløst. Reservasjonen vil ikke trekkes fra ditt betalingskort før bestillingen er behandlet hos butikken, og vil utløses igjen dersom bestillingen din blir avslått.
Dersom kun deler av bestillingen din kan leveres vil det kun trekkes penger for de varene som kan leveres til deg, og det resterende av reservasjonen vil igjen bli utløst og disponibelt på din konto.

 

Gavekort eller rabattkode

Dersom ikke annet er opplyst dekker gavekortet kun prisen på varen du bestiller, ikke øvrige gebyrer. Det er ikke mulig å handle vare(r) for lavere beløp enn verdien på gavekortet/rabattkoden. Du kan ikke kombinere flere rabatt-/gavekortkoder på samme kjøp.

Dersom du har glemt å legge inn rabattkoden/gavekortkoden før betaling kan dessverre ikke OTB endre på dette i etterkant av at bestillingen er gjort.

 

Bedriftsinformasjon

Otb Fashiongroup AS Org nr 989 759 264

Adresse: Borgeskogen 32, 3160 Stokke

 

E-post: post@otbfashiongroup.no

+47 33 30 10 80

+47 90 55 60 55